Proeflesplanner

Super dat je geïnteresseerd bent in het volgen van een gratis proefles freerunning bij Minded Motion! Om ervoor te zorgen dat je als toekomstige freerunner op onze deelnemerslijst staat, hebben we slechts een paar gegevens van je nodig. Op de volgende pagina kun je gemakkelijk aangeven op welke dag en tijd je graag wilt freerunnen. Vergeet niet om het kopje 'nieuwsbrief' aan te vinken als je informatie over onze lessen wilt ontvangen!

We doen ons best om altijd proeflessen mogelijk te maken, maar het kan voorkomen dat alle plekken voor de les of week al bezet zijn. In dat geval kun je kijken of je een week later kunt komen.

Als de les vol zit en je niet direct kunt aanmelden, maak je dan geen zorgen. Na de proefles kun je met de trainer praten en hij zal je verder helpen met de aanmelding en/of een alternatieve oplossing bieden.

Hebben je broertjes of zusjes ook interesse in een proefles? Geen probleem, vermeld gewoon al hun voornamen onder het kopje 'voornaam'.

Dhr. Mevr.
Ja
Dag
Maand
Jaar

Privacy en toestemming


Ik geef toestemming voor het maken en publiceren van beeldmateriaal bij Minded Motion waarop ik herkenbaar ben.
Mijn naam mag gepubliceerd worden op deelnemerslijsten en in de app
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Minded Motion
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Minded Motion en de privacyverklaring van SportBit manager