Aanmelden - Kies jouw abonnement

Leuk dat je bij ons wilt komen freerunnen! Lees de informatie hieronder even goed door en dan zien we de freerunners snel! We hebben nog even een aantal gegevens van je nodig, zodat je wekelijks kunt trainen bij ons. 

Familie
Komen je broertjes of zusjes ook bij ons trainen? Maak eerst een hoofdaccount. In de Minded Motion app kun je familieleden toevoegen. Je betaald eenmalig registratiekosten van €19,95 voor het hele gezin. Wij adviseren het kopje 'Nieuwsbrief' aan te vinken op de volgende pagina. Zo ontvang je alle belangrijke informatie over de lessen van Minded Motion.

Registreren
Zodra je geregistreerd bent en kunt inloggen hoef je geen actie meer te ondernemen en kun je wekelijks naar de lessen komen. Je wordt door Minded Motion bij jouw les ingedeeld in het ledensysteem. Om informatie te ontvangen over onze lessen is het belangrijk het kopje 'nieuwsbrief' aan te vinken bij inschrijving.

Contributie
De contributie bij Minded Motion is een jaarbedrag dat over 12 maanden wordt geincasseerd. Het is mogelijk om tussentijds het abonnement stop te zetten met één kalender maand opzegtermijn, dit wordt hieronder aangegeven met: contractperiode. 
Tijdens vakanties en (nationale) feestdagen worden er geen lessen gegeven.

Heb je nog vragen of wil je graag een ander uur de freerunning lessen volgen? Neem dan even contact op met info@mindedmotion.nl.

Let op: bij registreren wordt € 19,95 aan registratiekosten in rekening gebracht.

Abonnement

Hierbij machtig ik Minded Motion om bedragen voor geleverde diensten en producten van mijn rekening af te schrijven. Je hebt het recht om deze terug te laten boeken. Neem hiervoor contact op met je bank.