Aanmelden - Kies jouw abonnement

Het abonnement wordt anders ingericht en het is belangrijk om je opnieuw in te schrijven. Het nieuwe lidmaatschap bedraagt 20,- per maand en heeft 12 incasso's per jaar, geen inschrijfgeld en is maandelijks opzegbaar. Dit geldt voor alle leden die al lid waren of zich vóór 24 augustus inschrijven. Het is belangrijk zo snel mogelijk in te schrijven, zodat wij de deelnemerslijsten compleet kunnen maken. De betaling voor de freerunning lessen gaat pas in op 1 september.

Let op: Het opnieuw inschrijven moet vóór 24 augustus. Doe je dit niet, dan kun je niet (meer) deelnemen aan de les en wordt iemand anders van de wachtlijst geplaatst. Voor (nieuwe) leden die zich na 24 augustus inschrijven zijn we genoodzaakt de nieuwe contributie te hanteren (22,- per maand) en inschrijfgeld te rekenen.

BELANGRIJK! 
Er zijn 4 dingen belangrijk bij het opnieuw inschrijven! 

1. Startdatum
Noteer als startdatum 1-9-2020
2. Gegevens: 
-Noteer de gegevens van de freerunner die deelneemt!
-Train je 2 keer? Wij nemen contact met je op.
-Trainen de broertjes of zusjes ook? Maak eerst een hoofdaccount. In de app kun je vervolgens de broertjes of zusjes toevoegen. Voeg hieraan ook een abonnement toe! 
3. Lichamelijke klachten, blessures en/of andere bijzonderheden:
Noteer ook de huidige leslocatie, dag en tijd! 
4. Incassocontract
Deze kun je tekenen via het ledenportaal: Log in en ga naar het kopje IBAN en Incassocontract. Klik hier op ‘incassocontract tekenen’ en plaats een handtekening waarna je deze bevestigd met de knop “Accepteren”. Dit kan ook via de Sportbit app.

Je kunt zoals gewoonlijk de lessen volgen, zoals voorheen. Je wordt door Minded Motion bij jouw les ingedeeld in het ledensysteem. 
Tip: onthoudt je gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je in het vervolg snel en makkelijk in de app of website komt voor het rooster en berichten. 

Abonnement Rittenkaart

Hierbij machtig ik Minded Motion om bedragen voor geleverde diensten en producten van mijn rekening af te schrijven. Je hebt het recht om deze terug te laten boeken. Neem hiervoor contact op met je bank.